Inloggen

 

 

Welkom bij het SVB panel

Scroll naar beneden voor meer informatie over het panel

Het SVB panel

Ontvangt u AOW of AKW (kinderbijslag)? Dan willen wij graag weten wat u belangrijk vindt, zodat wij onze producten en dienstverlening kunnen verbeteren. Wij horen graag uw mening in het SVB panel.

Zo werkt het SVB panel

  • Als u op de knop ‘aanmelden’ klikt vragen we u een aantal achtergrondgegevens met ons te delen, op die manier kunnen we u uitnodigen voor onderzoeken die voor u relevant zijn.
  • Enkele keren per jaar krijgt u een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. De onderzoeken kunnen bijvoorbeeld gaan over de dienstverlening van de SVB, de online omgeving of nieuwe producten.
  • U kunt meedoen waar en wanneer het u uitkomt en u bepaalt of u meedoet.
  • Uitschrijven voor het panel kan op elk moment.

Waarom lid worden?

U kunt uw stem laten horen aan ons. Wij kunnen onze dienstverlening daardoor eenvoudiger maken en diensten & producten aanbieden die beter aansluiten op uw wensen. Wij delen de belangrijkste resultaten van onderzoeken met u, zodat u weet wat we met uw ideeën en verbetersuggesties doen.

Door lid te zijn van het SVB panel leert u de SVB beter kennen en weet wat er speelt binnen de organisatie. Vindt u het leuk om uw mening te geven over de SVB? Help ons verder en meld u aan voor het SVB panel.